Anita Radier

Na een carrière als professioneel danseres en dansdocent is Anita inmiddels 18 jaar werkzaam in onze praktijk als fysiotherapeut en manueeltherapeut.
Haar specialisaties zijn:
– manuele therapie
– dansblessures
– muziekinstrument gerelateerde klachten
– orthopedische klachten zoals: schouder, wervelkolom gerelateerde aandoeningen
– revalidatietraining bij musculoskeletale klachten middels het concept ‘Kinetic Control’
– functionele en orthopedische screening voor professionele dansers
– oefentherapie ter preventie van dansblessures
– screening voor spitzen
Anita is verbonden aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, waar zij de paramedische begeleiding (training, screening, spreekuren) van jonge dansers, musici en circusartiesten in opleiding verzorgd. Daarnaast werkte Anita gedurende 14 jaar bij Het Nationale Ballet te Amsterdam. Ook hier als de paramedisch begeleidster zorgdragend voor behandeling, screening en blessurepreventieve training voor dansers. Tevens was zij casemanager van de Junior Company.
Naast de samenwerking met haar collega’s binnen de praktijk werkt Anita samen binnen een netwerk van huisartsen, sportartsen, (sport)psychologen, (sport) diëtisten, orthopeden, neuropsychologen, mensendiecktherapeuten, gyrokinesis- en pilatesdocenten.
Met collega Wanda Giger werkt zij samen met de orthopeden (van o.a. de Jan van Goyen kliniek en het OLVG) gespecialiseerd op gebied van schouderklachten.
Zorgverzekering: Anita heeft voor 2019 met vrijwel met alle zorgverzekeraars een zorgcontract afgesloten. Zij heeft echter geen contract met: de Friesland, Caresq en Zorg & Zekerheid. Indien u bij één van deze zorgverzekeraars een restitutiepolis heeft kunt u de factuur zelf indienen bij uw verzekeraar en krijgt u het volledige bedrag vergoed. Heeft u bij één van deze zorgverzekeraars een naturapolis, dan kunt u de factuur zelf indien bij uw verzekeraar en krijgt u een gedeelte van het bedrag vergoed.

Voor afspraken kunt u een bericht sturen naar info@denieuwekeizers.nl of naar fysiotherapie.radier@gmail.com. Uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Terug naar overzicht