Benji Soerel

Geachte heer/mevrouw,

Na een bijzonder jaar heb ik besloten om weer te gaan studeren en meer tijd met mijn dochter door te brengen. Vanaf september zal ik daarom niet langer werkzaam zijn bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers. Ik heb hier veel leuke en interessante mensen mogen ontmoeten. Patiënten die bij mij onder behandeling zijn zal ik uiteraard ook persoonlijk contacteren en ik zal ervoor zorgen dat eventuele behandelingen bij een collega voortgezet kunnen worden. Als laatste wil ik Menno de Vries enorm bedanken voor deze fijne werkplek en de kans die hij mij heeft gegeven. Ik heb hier veel geleerd, mij verder kunnen ontwikkelen en altijd met heel veel plezier gewerkt.

Met vriendelijke groet,

Benjamin Soerel

——————————————————————————————————————————————————————————–
Benji is (cum laude) afgestudeerd aan het Honours programma fysiotherapie aan de European School of Fysiotherapie. Voordat hij zijn carrière als fysiotherapeut begon heeft Benji de dansopleidingen aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en the Royal Ballet School of London (met Honours) afgerond en danste hij zes jaar lang bij het Birmingham Royal Ballet. Omdat hijzelf gedurende zijn danscarrière meermaals te maken heeft gehad met zowel grote als kleine blessures, is het zijn persoonlijke ambitie andere te helpen en te begeleiden gedurende hun blessures en de meest effectieve behandelmethodes te bepalen.
Met tevens een MSc in bewegingswetenschappen (Human Movement Sciences; Sports, Exercise & Health), vindt hij het belangrijk wetenschappelijke inzichten te vertalen naar beleid en praktische behandelmethodes. Daarnaast houdt hij zich niet alleen bezig met het herstel van blessures, maar zet ook graag in op blessurepreventie en prestatieverbetering.
Naast zijn werkzaamheden op de praktijk werkt Benji als fysiotherapeut op Codarts Hogeschool voor de kunsten en het Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division. Binnen onze praktijk werkt Benji samen met Menno de Vries, Laszlo Gèleng en Iva Lešić. Benji werkt op de woensdag en vrijdag op locatie Weesperstraat 108.
Terug naar overzicht