Michel Dumonceau

Functie: Massage Therapeut

Michel geeft een effectieve, ontspannende, ‘no-nonsense’ massage behandeling gericht op chronische en acute klachten aan het bewegingsapparaat veroorzaakt door aanhoudende overbelasting (Repetitive Strain Injuries), sportacitiviteiten, ongevallen, verkeerd houdings- en bewegingsgedrag en dagelijkse stress.

Zijn werk als therapeutisch masseur is gericht op de ontspanning van hypertone spieren (Neuromuscular Therapy) en het opheffen van bindweefselverklevingen (Myofascial Release) en functiestoornissen in gewrichten (Muscle Energy Technique) met als doel: pijnvermindering, functieherstel, houdingsverbetering en verbetering van het algehele welbevinden.

Voordat Michel naar Nederland kwam woonde hij gedurende 25 jaar in San Francisco waar hij werkervaring op deed in verschillende chiropractie- en revalidatieklinieken. Sinds 1998 is hij actief als docent ‘Myofasciale Release’ – en ‘Hanna Somatics’ technieken.

In 2002 verhuisde Michel naar Nederland. Hij werkte 9 jaar als masseur bij het Nationale Ballet in Amsterdam. Daarnaast bouwde hij een eigen praktijk op waar hij een breed scala aan cliënten behandelt waaronder professionele dansers, muzikanten en andere artiesten.

Als docent anatomie en ‘deep tissue’ massage gaf Michel les aan de Academie voor Massage en Beweging en aan verschillende opleidingen voor yoga docenten. Hij geeft nog steeds regelmatig workshops aan kleine groepen ervaren massage therapeuten.

Michel beheert zijn eigen agenda. Voor het maken van afspraken is hij telefonisch bereikbaar op nummer 06-53151150

of via zijn website: www.realmassagetherapy.nl

Terug naar overzicht