Regi Severins

Regi studeerde fysiotherapie aan Avans Hogeschool Breda en werkt sinds 2014 als geregistreerd fysiotherapeute. Zij werkt samen met Marco Lysen die regelmatig waarnemingen voor haar verzorgt. Naast haar werkzaamheden op de praktijk werkt Regi als fysieke coach en fysiotherapeut voor verschillende nationale en internationale musicalproducties en coacht ze jonge artiesten in hun aanloop naar een professionele carrière.
Regi werkte in het verleden ook voor ‘Mom in Balance’ waar ze zich bezighield met het trainen van zwangere vrouwen en het geven van postnatale hersteltraining.
Regi is gespecialiseerd in:
– Dry Needling*, DNS
– Mulligan A,B en C
– FDM*
– Medical taping
– Redcord* trainster
– Blackroll trainster
– Fitness trainster
Haar behandelingen richten zich met name op:
– klachten als gevolg van houdingsproblematiek
– aanhoudende spierklachten
– klachten als gevolg van spanning, stress
– blessurepreventie
– coaching en advies na blessureleed, ongeval of bevalling.

In 1997 kwam Regi vanuit Maastricht naar Amsterdam om haar passie voor dans te verwezenlijken. Na het afronden van haar dansopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heeft zijn gedurende 10 jaar voor theaterproducties van o.a. Albert Verlinde en Stage entertainment gewerkt.
Daarnaast was zij actief als fysiek coach en choreografe. Gedurende deze periode werd zij met veel blessureleed geconfronteerd. Toen een blessure een eind maakte aan haar danscarrière besloot zij om haar kennis over houding en training te gaan combineren met fysiotherapie. Regi combineert haar danservaring met haar fysiotherapeutische kennis en probeert zo (jonge) dansers te begeleiden in een dansloopbaan zonder blessureleed.
Afspraken met Regi kunt u maken via de receptie van onze praktijk. De Receptie is telefonisch dagelijks van 09.00 u tot 14.00 u bereikbaar op telefoonnummer 020-6231833.
U kunt ook een e-mail sturen naar: info@denieuwekeizers.nl

Terug naar overzicht