Afspraken

Voor het maken van afspraken en informatie kunt u bellen met de receptie van maandag t/m donderdag, tussen 9.00 en 14.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur, op telefoonummer 020-6231833. Omdat het erg druk kan zijn aan de telefoon, kunt u ons tijdens dezelfde uren ook bereiken via de email, info@denieuwekeizers.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Buiten deze uren hoort u een antwoordapparaat waarop ook een keuzemenu, hier kunt u doorkiezen voor uw therapeut. Dit is niet voor het maken van afspraken, maar wel als u een boodschap of vraag heeft voor uw therapeut.

Als u tussen 9.00 – 14.00 uur toch het antwoordaparaat hoort dan is de receptie wegens omstandigheden gesloten. Kies in dat geval via het keuzemenu voor een therapeut.

Indien u helaas verhinderd bent, willen wij u vragen dit ons 24 uur van tevoren te laten weten. Dit kan per telefoon, maar u kunt ons natuurlijk ook een email sturen. Afspraken die niet of te laat worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht.