Jelle is weer aan de slag! – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Terug naar overzicht

Jelle is weer aan de slag!

Na een periode van 3 maanden afwezigheid is Jelle weer aan de slag gegaan. Onderstaand een bericht van Jelle:

Lieve mensen!

Graag bedank ik jullie hartelijk voor alle warme en meelevende steunbetuigingen, lieve kaartjes, bloemen en andere verrassingen tijdens mijn afwezigheid in de praktijk. Het heeft me enorm veel energie gegeven te merken dat ik in jullie gedachten was en ik ben dan ook blij dat ik sinds kort weer langzamerhand ben begonnen, zij het dat ik het in eerste instantie nog even rustig opbouw om mezelfĀ  in acht te nemen op weg naar volledig herstel. Heel veel dank voor al jullie warme belangstelling!

dikke knuffel,

Jelle

Publicatiedatum: 20-09-2022