Jelle Visser

Functie: Fysiotherapeut en Manueeltherapeut

DANK JULLIE WEL!

Lieve mensen!

graag bedank ik jullie hartelijk voor alle warme en meelevende steunbetuigingen, lieve kaartjes, bloemen en andere verrassingen tijdens mijn afwezigheid in de praktijk. het heeft me enorm veel energie gegeven te merken dat ik in jullie gedachten was en ik ben dan ook blij dat ik sinds kort weer langzamerhand ben begonnen, zij het dat ik het in eerste instantie nog even rustig opbouw om mezelf  in acht te nemen op weg naar volledig herstel. heel veel dank voor al jullie warme belangstelling!

 

dikke knuffel,

JELLE

 

Jelle is samen met Bert, Menno en Ted medeoprichter van de fysiotherapiepraktijk ‘De Nieuwe Keizers’. Hij is geregistreerd fysiotherapeut en manueeltherapeut en tevens gespecialiseerd in podologie en acupunctuur.

Jelle werkt als behandelend fysiotherapeut al sinds de tachtiger jaren met de dansers van het internationaal Dans Theater. Daarnaast is Jelle als behandelaar verbonden aan de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) en is hij docent en stagebegeleider voor studenten fysiotherapie aan de hogeschool van Amsterdam.

In onze praktijk werkt Jelle samen met Marije de Bruin, Saskia de Beus en Jacob van Duin.

Terug naar overzicht