Larissa Gibson-Smith – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Larissa Gibson-Smith

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag

Larissa is sinds 2021 werkzaam als geregistreerd fysiotherapeut in onze praktijk aan de Nieuwe Keizersgracht. Ze heeft haar Bachelor en Master in bewegingswetenschappen met een specialisatie in krachttraining bij topsport. Hierna heeft ze ook haar Bachelor fysiotherapie behaald  aan de European School of Physiotherapy.  Door haar passie voor sport kwam Larissa veel blessures tegen die haar interesse voor fysiotherapie en het herstel van het menselijk lichaam opwekte.

Larissa heeft zelf geroeid bij studentenvereniging Skøll en is nu lid van roeivereniging RIC. Ze heeft veel ervaring met roeiblessures en is in 2021 mee geweest als fysio voor de Nederlandse Roeibond naar het WK Onder 23 in Tsjechië.

Naast sport blessures behandelt Larissa veel verschillende klachten van neurologische aandoeningen tot houding gerelateerde klachten. Met gepaste oefeningen en een herstelplan wil ze patiënten zo snel en effectief mogelijk laten herstellen.

Larissa is aangesloten bij Trauma Netwerk Nederland en is op dit moment bezig met haar Mulligan certificaat.

U kunt telefonisch een afspraak maken met Larissa via de backoffice van de praktijk 020-6231833. De backoffice is op werkdagen tussen 8.00 u en 14.00 u bereikbaar. U kunt voor een afspraak ook mailen naar info@denieuwekeizers.nl. Larissa is ook rechtstreeks bereikbaar op haar mobiele nummer: 06-36020249.

Terug naar overzicht