Larissa Gibson-Smith

Functie: Fysiotherapeut

Larissa is sinds 2021 werkzaam als geregistreerd fysiotherapeut in onze praktijk aan de Nieuwe Keizersgracht. Ze heeft haar Bachelor en Master in bewegingswetenschappen met een specialisatie in krachttraining bij topsport. Hierna heeft ze ook haar Bachelor fysiotherapie behaald  aan de European School of Physiotherapy.  Door haar passie voor sport kwam Larissa veel blessures tegen die haar interesse voor fysiotherapie en het herstel van het menselijk lichaam opwekte.

Larissa heeft zelf geroeid bij studentenvereniging Skøll en is nu lid van roeivereniging RIC. Ze heeft veel ervaring met roeiblessures en is in 2021 mee geweest als fysio voor de Nederlandse Roeibond naar het WK Onder 23 in Tsjechië.

Naast sport blessures behandelt Larissa veel verschillende klachten van neurologische aandoeningen tot houding gerelateerde klachten. Met gepaste oefeningen en een herstelplan wil ze patiënten zo snel en effectief mogelijk laten herstellen.

Larissa is aangesloten bij Trauma Netwerk Nederland en is op dit moment bezig met haar Mulligan certificaat.

U kunt telefonisch een afspraak maken met Larissa via de receptie van de praktijk 020-6231833. De receptie is op werkdagen tussen 8.00 u en 14.00 u bereikbaar. U kunt voor een afspraak ook mailen naar info@denieuwekeizers.nl. Larissa is ook rechtstreeks bereikbaar op haar mobiele nummer: 06-36020249. U kunt gerust bellen of appen!

Terug naar overzicht