Marije de Bruin – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Marije de Bruin

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Donderdag

Marije is sinds 2000 als geregistreerd fysiotherapeut werkzaam in onze praktijk aan de Nieuwe Keizersgracht. Daarnaast is zij betrokken bij de fysiotherapeutische begeleiding van dans- en musicalproducties. Haar passie voor bewegen ontstond al op jonge leeftijd tijdens de balletlessen. Blessureleed maakte dat zij zich al tijdens haar tienerjaren realiseerde dat pijnvrij bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Marije houdt zich in de praktijk met name bezig met de fysiotherapeutische behandeling en revalidatie van lage rug-, nek- ,schouder- en knieklachten. Zij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het begeleiden van geblesseerde dansers en legt in haar werk graag de nadruk op het preventieve aspect van haar behandelingen. Naast dansblessures behandeld Marije ook algemene sportblessures en orthopedische klachten.
Naast haar werk in onze praktijk is Marije sinds 2001 werkzaam als fysiotherapeut bij Stage-Entertainment. Zij verzorgde de afgelopen 15 jaar de fysiotherapeutische begeleiding van diverse musicalproducties zoals: 42st Street, Ciske de musical, Evita, Dirty Dancing, Miss Saigon, The Bodyguard, Shrek, Flashdance, Dreamgirls, Sky en RENT. Ook was Marije als fysiotherapeut actief bij verschillende media evenementen zoals het Junior Songfestival en de Theatertour ‘So You Think You Can Dance’.
Als bijscholing deed Marije de vervolgstudie ‘Allround Topsport‘ aan HVU.
Binnen onze praktijk werkt Marije samen met Jelle Visser, Jacob van Duin en Saskia de Beus

Terug naar overzicht