Patricia Westland – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Patricia Westland

Acupuncturist
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Na een studietraject van 7 jaren heb ik succesvol de opleidingen Klassieke Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde, EHBO en Westers Medische Basis afgerond. Onderweg in de praktijk zag ik steeds meer mensen langskomen met uiteenlopende pijnklachten. Dit zette mij aan tot het uitbreiden van mijn kennis met de opleiding Balans Methode Acupunctuur (volgens Dr. Tan en gedoceerd door Kris Oosting van Acupijnkliniek Bussum) en Kruidenformules. Daarnaast help ik vrouwen hun vruchtbaarheid te verbeteren en bied ondersteuning bij IVF/IUI/ICSI, op natuurlijke manier zwanger worden en acupunctuur tijdens zwangerschap.

Mijn honger naar mijzelf blijven ontwikkelen in mijn vak wordt geprikkeld door de enorme hoeveelheid theorie die samenkomt in het plaatsen van een paar naaldjes. Iedereen is anders en krijgt een behandelplan op maat: met het juiste advies en behandeling weer grip krijgen op de eigen gezondheid. Acupunctuur kan ook een mooie aanvulling zijn naast fysiotherapie bij het behandelen van pijnklachten.

Bij Klassieke Acupunctuur worden er veel minder naalden gebruikt (2 a 4). Dit is wel zo prettig voor kinderen en mensen die moeite met naalden hebben.

Mail voor een afspraak of een vraag naar info@praktijkwestland.nl of bereik mij rechtstreeks op mijn mobiele nummer: 06 – 21 41 35 00

Terug naar overzicht