Saskia de Beus – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Saskia de Beus

Fysiotherapeut & Osteopaat i.o.
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Saskia de Beus is fysiotherapeut en is osteopaat in opleiding.

Saskia de Beus is sinds 2008 geregistreerd fysiotherapeut en werkzaam op onze praktijkadressen aan de Nieuwe Keizersgracht en in de Nieuwe Looiersstraat. Haar focus ligt op het behandelen van diverse klachten aan het bewegingsapparaat met speciale passie voor blessures bij dansers en musici. Zij is gespecialiseerd in Dry Needling en Medical Taping. Daarnaast integreert Saskia manuele therapie volgens het Mulligan Concept en Neutraal Manipulaties in haar behandelingen.

Momenteel is Saskia bezig met de vijfjarige opleiding Osteopathie aan FICO Antwerpen, waar zij naar verwachting in 2024 haar diploma zal behalen.

Osteopathie is een volledig manuele (‘hands-on’) behandelmethode die het lichaam als éen geheel beschouwt. Kennis over anatomie, neurologie, fysiologie, embryologie en pathologie worden geïntegreerd. Een osteopaat gaat in een uitgebreid klinisch onderzoek op zoek naar de mogelijke oorzaak van de klachten door de beweeglijkheid ofwel mobiliteit van weefsels te testen. Bij iedere patiënt worden de behandeltechnieken afgestemd op diens lichaam en bestaan bijvoorbeeld uit bindweefsel-, mobilisatie-, manipulatietechnieken en meer.

Eveneens is Saskia zich aan het bijscholen binnen het domein ‘Osteopathy & Women’s Health’. Hierdoor is zij in staat om hulp te bieden bij uiteenlopende klachten zoals verklevingen, buikpijn, postoperatieve ingrepen in de buik (inclusief keizersnede), seksuele problematiek, menstruatieklachten, endometriose en darm en/of stoelgang klachten.

Haar lopende afstudeeronderzoek ‘Endometriose: een Osteopathische benadering’ heeft inmiddels geleid tot meerdere nascholingen. Dit afstudeerproject is een wetenschappelijk onderzoek naar het eventuele aanvullende effect van osteopathische manuele behandelingen bij vrouwen met endometriose gerelateerde pijn. Heeft u endometriose en bent u geïnteresseerd deel te nemen? Aanmelden kan tot 15 maart 2024. Neem voor aanmelding of meer informatie rechtstreeks contact op met Saskia via onderstaande contactgegevens. Er zijn GEEN kosten verbonden aan deelname aan deze studie.

Afspraken kunnen gemaakt worden via onze backoffice (dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08.00 uur en 14.00 uur op 020 – 6231833) of rechtstreeks via: 06 40 72 05 15.
U kunt ook een e-mail sturen naar: saskiadebeus@gmail.com.

Locaties:
Nieuwe Looierstraat 21a: maandag 9.00-17.30 uur.
Nieuwe Keizersgracht 45: dinsdag, woensdag en donderdag 9.00-17.30 uur.

 

Terug naar overzicht