Sijf Langedijk

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Donderdag

Sijf is sinds 2021 werkzaam als geregistreerd fysiotherapeut in onze praktijken aan de Nieuwe Keizersgracht en op het Vogelplein. Hij behaalde zijn bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Opgegroeid in hartje Amsterdam raakte hij gefascineerd door de fysieke mogelijkheden van het menselijk lichaam. Daarnaast is sociaal contact voor hem één van de basisvoorwaarden voor een gezonde samenleving. Dit vormde de bron voor zijn keuze voor het vak fysiotherapie.

Sijf is erg geïnteresseerd in zowel dans- als sportblessures. Tevens heeft hij veel ervaring met houding-gerelateerde klachten. Om zich zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen, is Sijf zich regelmatig aan het bijscholen en volgt hij wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet.

U kunt telefonisch een afspraak maken met Sijf via de receptie van de praktijk 020-6231833. De receptie is op werkdagen tussen 8.00 u en 14.00 u bereikbaar. U kunt voor een afspraak ook mailen naar info@denieuwekeizers.nl. Sijf is ook rechtstreeks bereikbaar op zijn mobiele nummer: 06-11720760.

Terug naar overzicht