Sijf Langedijk – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Sijf Langedijk

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Donderdag

Sijf is sinds 2021 werkzaam als geregistreerd fysiotherapeut in onze praktijken aan de Nieuwe Keizersgracht en op het Vogelplein. Hij behaalde zijn bachelor Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Opgegroeid in hartje Amsterdam raakte hij gefascineerd door de fysieke mogelijkheden van het menselijk lichaam. Daarnaast is sociaal contact voor hem één van de basisvoorwaarden voor een gezonde samenleving. Dit vormde de bron voor zijn keuze voor het vak fysiotherapie.

Sijf is erg geïnteresseerd in zowel dans- als sportblessures. Tevens heeft hij veel ervaring met houding-gerelateerde klachten. Om zich zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen, is Sijf zich regelmatig aan het bijscholen en volgt hij wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet. Daarnaast is Sijf ook gespecialiseerd in dry needling.

U kunt telefonisch een afspraak maken met Sijf via de backoffice van de praktijk 020-6231833. De backoffice is op werkdagen tussen 8.00 u en 14.00 u bereikbaar. U kunt voor een afspraak ook mailen naar info@denieuwekeizers.nl. Sijf is ook rechtstreeks bereikbaar op zijn mobiele nummer: 06-11720760.

Terug naar overzicht