Ted Willemsen, † 9-02-2019 – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Ted Willemsen, † 9-02-2019

Ted heeft samen met Bert en Jelle mede de fysiotherapiepraktijk ‘De Nieuwe Keizers’ opgericht. Tot onze ontsteltenis is Ted na een ziekteperiode van 2 jaar overleden.
Zijn patiënten worden waargenomen door de andere collega’s binnen de praktijk.

Het spreekuur voor voet- en enkelklachten dat Ted als fysiotherapeut, manueeltherapeut en podoloog op de maandagen houdt zal worden waargenomen door Peter Stoelhorst en Ton Willemsen (beiden fysiotherapeut en podoloog). U kunt een afspraak voor dit spreekuur maken via de receptie van onze praktijk. De praktijk is van maandag t/m vrijdag van 09.00 u tot 14.00 u telefonisch bereikbaar op nummer 020-6231833. U kunt ook een e-mail sturen naar info@denieuwekeizers.nl.

Tijdens het eerste podologisch consult worden er naast een bewegingsonderzoek voetafdrukken, foto’s en indien gewenst video opnamen gemaakt van uw looppatroon. De onderzoeksresultaten worden met Ton besproken. Naar aanleiding hiervan doen wij een behandelvoorstel. U krijgt advies met betrekking tot: fysiotherapie, oefentherapie en het aanmeten van podologische zooltjes.

Terug naar overzicht