Wanda Giger

Functie: Fysiotherapeut en Manueeltherapeut

Wanda werkt sinds 2001 in onze praktijk aan de Nieuwe Keizersgracht als geregistreerd fysiotherapeut en manueeltherapeut. Zij heeft een Master in Manuele Therapie. Daarnaast werkt Wanda 2 dagen als manueeltherapeut bij het Nederlands Danstheater in Den Haag waar zij de paramedische begeleiding van de dansers tijdens internationale tours verzorgd.

Wanda heeft ruime ervaring in het diagnosticeren en behandelen van dans gerelateerde klachten. Als lid van ‘het schoudernetwerk Amsterdam’ heeft zij extra deskundigheid in de behandeling van complexe schouderklachten. U kunt ook bij haar terecht voor rug- en nekpijn, hoofdpijn, peesklachten en duizeligheid. Ze heeft een sterke interesse in de wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vak, schoolt frequent bij en integreert deze nieuwe kennis direct met haar ruime klinische expertise.

De manueel therapeutische behandeling combineert ze altijd met oefentherapie volgens het concept van Kinetic Control. Het optimaliseren van de ‘motor control’ en het trainen van zwakke schakels in de bewegingsketen zijn hiervan de uitgangspunten.

U kunt een afspraak maken met Wanda door te bellen met de receptie van onze praktijk: 020-6231833 (dagelijks geopend tussen 09.00 u en 14.00 u) of door een e-mail te sturen naar info@denieuwekeizers.nl

Terug naar overzicht