Wanda Giger – Fysiotherapie De Nieuwe Keizers – Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 45 1018 VC Amsterdam Tel:020 6231833

Fysiotherapie de Nieuwe Keizers

Welkom bij Fysiotherapie de Nieuwe Keizers.

Waar kunt u ons vinden?

Nieuwe Keizersgracht 45, tussen de Weesperstraat en de Hortus Botanicus.

Weesperstraat 108 (tweede locatie).

Vogelplein 4 (derde locatie in Amsterdam Noord).

Nieuwe Looierstraat 21 (vierde locatie in Amsterdam Centrum).

Wanda Giger

Fysiotherapeut en Manueeltherapeut
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Zaterdag
Afdeling:
manueel therapeuht

Wanda werkt sinds 2001 in onze praktijk aan de Nieuwe Keizersgracht als geregistreerd fysiotherapeut en manueeltherapeut (MSc) Ze heeft een sterke interesse in de wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vak, schoolt frequent bij en integreert deze nieuwe kennis direct met haar ruime klinische expertise. Daarnaast is Wanda paramedisch coördinator bij het Nederlands Danstheater in Den Haag waar zij tevens de paramedische begeleiding van de dansers tijdens internationale tours verzorgd.

Als lid van ‘het Schoudernetwerk Amsterdam’ heeft zij extra deskundigheid in de diagnostiek en behandeling van complexe schouderklachten. Daarnaast heeft Wanda zich verder gespecialiseerd in heup-en liesklachten bij zowel de jonge sportieve groep als de oudere patiëntengroep.

U kunt ook bij haar terecht voor rug- en nekpijn, hoofdpijn en duizeligheid.

De manueel therapeutische behandeling combineert ze altijd met actieve oefentherapie. Het optimaliseren van de ‘motor control’ en het trainen van zwakke schakels in de bewegingsketen zijn hiervan de uitgangspunten.

U kunt een afspraak maken met Wanda door te bellen met de backoffice : 020-6231833. De backoffice is op werkdagen tussen 08.00 u en 14.00 u bereikbaar. U kunt ook een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@denieuwekeizers.nl

Terug naar overzicht